xenon muutossarjat, Xenon polttimot, Led-työvalot, Led-polttimot ja uututena Led-lisävalot autoon Edullisesti!
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Voimassa [14.3.2015] alkaen

Verkkokauppa

XenOne, Y-tunnus: 1881251-7, Pikkusirkuntie 10, 93600 Kuusamo. puh. 040-767 3577, myynti@xenone.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

HUOM! Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä!
Asiakas tilaa tuotteen verkkokauppamme sivuilta lisäämällä haluamansa tuotteen tai tuotteet ostokoriin.
Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, yrityksen nimi, y-tunnus (mikäli tilaajana on yritys), sähköpostiosoite, lähiosoite sekä puhelinnumero.

Maksaminen ja maksutavat

Käytössä on tilisiirto tai Checkout maksupalvelu. Tilisiirrossa tuote lähetetään maksun saamisen jälkeen arkipäivän kuluessa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.
Toimitustapavaihtoehdot ovat: Postipaketti, matkahuolto tai Nouto

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-4 arki päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen myynti@xenone.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
XenOne
Pikkusirkuntie 10, 93600 Kuusamo

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tuotteen liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Asiakas ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Esim. tuotteen asentaminen autoon ei ole sallittua. Palautettavan tuotteen tulee olla edelleen kaikilta osin uudenveroinen ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos alkuperäispakkauksessa on esim. postilappu liimattuna, ei tuote ole enää alkuperäiskuntoinen. Jos palautettu tuote ei ole uudenveroinen, pidätämme oikeuden määrittää palautettavan maksun suuruuden

Noutamatta jääneet paketit

Lunastamattomista paketeista veloitamme toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut ( 25€ )täysimääräisenä asiakkaalta laskulla jälkikäteen.
Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).
Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).
Erääntyneestä laskusta lähetämme vain yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö.

Takuu

Myönnämme kaikille tuotteille yhden vuoden (12kk) takuun. Takuun alkamisajankohta on tuotteen vastaanottamisajankohta. Takuu kattaa AINOASTAAN tuotteen materiaali- ja valmistusvirheiden osalta.

Vastuu vahingosta

Kun tuote on asiakkaalla, XenOne ei ole vastuussa tuotteen väärinkäytöstä aiheutuneesta vahingosta eikä myöskään vastaa valmistajan antamista virheellisistä tuotetiedoista. XenOne ei myöskään vastaa tuotteen laittomasta väärinkäytöstä aiheutuneista vahingoista. Ostaja käyttää tuotetta aina omalla vastuulla, ja vastaa itse tuotteen aiheuttamista mahdollisista vahingoista.

Asiakkaiden yhtystieto suoja

Asiakkaan yhteystiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotteiden toimitusten yhteydessä sekä mahdollisissa takuu-, vaihto- ja palautustilanteissa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. [Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.]